Poruke za zdravlje – Youtube kanal

Youtube kanal poruke za zdravlje

Video poruke na mom Youtube kanalu Poruke za zdravlje, moj su recept za povećanje mira, životne radosti i vitalnosti.

Zašto poruke za zdravlje?

Iz dana u dan recikliramo iste misli i osjećaje i tako kročimo utabanim stazama svoga uma koje ne dopuštaju ništa novo niti svježe naš život. Kada većinu svog vremena prebivano u umu, mi se moramo baviti prošlošću, budućnošću, silnim analizama, definicijama, ocjenjivanjima, uspoređivanjima. Jer to je ono što um radi.

Za razliku od uma, prebivanje u mirnoj prisutnost sadašnjeg trenutka koje je potpuno neopterećeno i oslobođeno svega što je bilo i svega što će biti, otvara nam prostor za zdravlje.

Poruke za zdravlje će vam pomoći otvoriti taj prostor i tako obogatiti vaš život.

Ovaj blog je pokrenut kao blog s bezglutenskim, odnosno paleo receptima, jer mi je ta vrsta prehrane pomogla da se oporavim od godina malapsorpcije i upale u organizmu.

Na svom sada 10-godišnjem putu do zdravlja, spoznala sam da je osim izbora prave hrane koja će naš organizam napuniti nutrijentima i djelovati protuupalno, osim dovoljno tekućine i dovoljno sati sna, važno obratiti pažnju i na svoje misli i svoje obrasce te redovito boraviti u prostoru onkraj uma, gdje ne vladaju misli, već tiha iscjeljujuća prisutnost.


Poruke iz desetaka knjiga koje sam pročitala o tome kako iscijeliti um i tijelo, poruke iz sati i sati pregledanih videa te uvidi nakon desetljeća prakticiranja brojnih tehnika za postizanje mira i reprogramiranje podsvjesnog uma, u meni su pergolirale sve dok nedavno nisam napokon dobila impuls progovoriti i o tome.

Bez obzira na vašu dob, zdravstveno stanje, dijagnoze, prognoze i terapije, uvijek je pravo vrijeme da preispitate nataložene ideje, strahove, zablude koje nosite o tijelu, zdravlju i bolesti, da otpustite prošlost, stare obrasce i prigrlite sve u sebi i oko sebe sve baš onakvo takvo kakvo je u ovome trenutku.

Samo kroz prihvaćanje sadašnjeg trenutka i prisutnost možemo se dovoljno otvoriti i omekšati da dopustimo životnoj inteligenciji da se očituje kroz nas. Jedino tako u svojim stanicama možemo aktivirati impuls zdravlja i osjetiti vitalnost i lakoću življenja.

Možda baš neka od poruka pokrene pucanje oklopa oko vaše duše sazdanog od starih misli i uvjerenja i pomogne propustiti melem iscjeljujuće inteligencije u svaku stanicu vašeg tijela.